Bourbon-vanillestænger (13-15cm) økologisk 100g
39,58 €*
Content:
0.1 Kilograms
(395,80 €* / 1 Kilograms)
Prices incl. VAT plus shipping costs
- Organic
- Vegan
Product number:
45839
Product information "Bourbon-vanillestænger (13-15cm) økologisk 100g"
Fineste Bourbon-vanille til køkkenet: For at komme til marken, skal vanillestængen deles med en skarp kniv og marken skrabes ud med knivens bagkant. Efter behov kan kager, desserter og drikkevarer forfinas med dette. Den udskrabede stæng placeres med sukker i et glas, og så har du lækker vaniljesukker!
Hvad gør en vanillestæng til Bourbon-vanille? Vanille må betegnes som Bourbon-vanille, hvis den stammer fra Madagaskar, La Réunion (tidligere Île Bourbon) eller andre øer i Det Indiske Ocean. Dens botaniske navn er Vanilla planifolia. Den kaldes også kryddervanille og er den i Europa mest brugte og mest populære af de tre kommercielt dyrkede vanillearter.
Her finder du finmalet Bourbon-vanille.
frontend.preparation
Marken fra vanillestængen giver bagværk og desserter en uovertruffen aroma. For at bruge det, skal stængen skæres op, marken skrabes ud og bruges efter behag.
frontend.ingredients
bourbon vanilla sticks*
*frontend.from_controlled_organic_cultivation
Nutritional Information and Product Details
frontend.energy [kj]
1,060 kj
frontend.energy [kcal]
253 kj
frontend.fat
10.3 g
frontend.of_which_saturated_fatty_acids
3.5 g
frontend.carbohydrates
19.8 g
frontend.of_which_sugar
9.7 g
frontend.fiber
32.5 g
frontend.protein
4.1 g
frontend.salt
0.107 g
frontend.product_number:
45839
frontend.gtin_ean:
4026363458391
frontend.weight:
0.1 kg
frontend.best_before:
7 Nov 2026
frontend.origin:
MG
frontend.eco_control_point:
DE-ÖKO-003
Nutritional values
Unprepared per 100 g
Calorific value kj | 1060 kj |
Calorific value kcal | 253 kcal |
Fat | 10.3 g |
Of which saturated fatty acids | 3.5 g |
Carbohydrates | 19.8 g |
Of which sugar | 9.7 g |
Fibers | 32.5 g |
Protein | 4.1 g |
Salt | 0.107 g |
Allergens
Gluten-containing cereal | No |
Chicken egg | No |
Peanuts | No |
Milk | No |
Celery | No |
Sesame seeds | No |
Lupines | No |
Crustaceans | No |
Fish | No |
Soy | No |
Nuts | No |
Mustard | No |
Sulfur dioxide and sulphite | No |
Molluscs | No |
Cashews | No |
Spelt | No |
Barley | No |
Oat | No |
Hybrid Strains | No |
Kamut | No |
Macadamia | No |
Almonds | No |
Brazil Nuts | No |
Pecans | No |
Pistachios | No |
Rye | No |
Hazelnuts | No |
Sesame | No |
Walnuts | No |
Wheat | No |